anlita en städfirma för flyttstäd

Skinande rent – Så går ett bra flyttstäd till

Det är rätt uppenbart att när man äntligen är klar med att flytta ur ett hem, att städningen av det inte är en särskilt välkommen syssla. Har du tid och energi kan du städa ur hemmet själv, men är detta något du endast drömmer om att ha, så finns det experter du kan anlita för att göra det åt dig. Du kan spara både tid och energi på detta genom att anlita en professionell städfirma för att sköta ditt flyttstäd.

Vad innebär den erbjudna tjänsten flyttstäd egentligen?

Den erbjudna tjänsten flyttstäd innebär att städfirman kommer att skrubba ditt gamla hem från tak till golv ordentligt, inklusive badrummet, sovrummet och köket. Det kommer helt enkelt inte att finnas några tecken kvar på att någon bott där innan. De flesta hyresvärdar kräver ett gott flyttstäd då du flyttar ur hemmet, och det är många gånger det enda sättet för hyresgästen att få tillbaka sin deposition.

Vad får man för pengarna vid ett flyttstäd?

Städfirmor som erbjuder flyttstäd är långt ifrån få till antalet, och därför bör du söka ordentligt tills du hittar den rätta för dig. Eller helt enkelt lita på en väns rekommendation. Enligt standard så kan man för 2000 kronor få en tvåa skrubbad uppifrån och ned. Prissättningen baseras alltid på storleken på hemmet och hur mycket arbete som krävs. För större lägenheter och hus kan man landa på 3500+ kronor för ett flyttstäd.

Men alla dessa pengar är väl spenderade då ett städproffs enkelt kan städa igenom hela ditt hem på en bråkdel av den tiden som det hade tagit dig om du bestämt dig för att göra det själv.

Exempel

Här följer några exempel på vad städfirmor kan erbjuda vid ett flyttstäd

  1. Rengöring av heltäckningsmattan

Heltäckningsmattan är ofta en stor del av hemmets inredning, men de blir också ofta lätt fläckade om de inte hanteras med vana och rutin. En vanlig dammsugning får inte bort allt damm och de bakterier som ständigt frodas i den. En expert kan se till att mattan blir både ren och bakteriefri igen.

  1. Rengöring av badrummet

Badrummet är ofta mitten av bakterieuniversumet i ditt hem. Även fast du rengör ditt badrum regelbundet så finns det fortfarande ett behov att göra det på djupet. Detta blir än mer aktuellt då du ska flytta ifrån ditt hem. Rengöring av badrummet på djupet är inkluderat i alla de flyttstäd som erbjuds av städfirmor.

  1. Fönsterputs

Sällan finner man tid att putsa sina fönster då man håller på att flytta. Fönster kan lätt smutsas ner så att de är svåra att se igenom och detta kan lösas av en proffsstädare under ett flyttstäd!

  1. Rengöring av köket

Att rengöra i köket är obligatoriskt då man flyttar ut, men det är inte bara att enkelt rengöra spisen, ugnen, grillen och några andra saker i rummet. Allt eftersom tiden gått har smutsbeläggningar skapats som är svåra eller omöjliga att få bort hur mycket du än skrubbar. En professionell städfirma kan använda sina speciella tekniker för att få bort smutsen.

Valet är ditt!